Beşiktaş Kendine Geldi!

Beşiktaş kendine geldi!

Beşiktaş kanatlarını çırptı!

Ligin 19. Haftasında Atatürk Olimpiyat stadında karşı karşıya gelen Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor maçını Beşiktaş 3-2'lik skorla kazandı.

Maçın kontrolünü maçın başlama düdüğünden itibaren eline alan Beşiktaş atak yaptığı sırada bir kaç pozisyon kalesinde bulsada Beşiktaş'ın tehlikeli pozisyonlarından biri Fernandes'in golü ile 1-0 sonuçlandı.İlk yarı soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi bildiler.

İkinci yarıya da aynı futbol anlayışı ile başlayan Beşiktaş kontra atakla bulduğu ikinci golü Gökhan Törenin ayaklarından skoru 2-0'a getirdi. 2-0'dan sonra dağılan Kayseri Erciyesspor atak yediği dakikalarda Oğuzhan Özyakup'un uzaktan vurduğu mükemmel bir şut ile Beşiktaş skoru 3-0'a getirdi.

Daha sonra ki dakikalarda biraz geri yaslanan Beşiktaş duran topta yanlış kademe hatası Beşiktaş'ın topu kalesinde görmesine neden oldu ve skor 3-1'e geldi.

Uzun süre 3-1 devam eden maçta Beşiktaş'ın atağa kalkerken kaptırdığı topra kontra atak yiyen Beşiktaş Pedro'nun çabası çizginin gerisinden topu çıkarması skor'un 3-2'ye gelmesini engelleyemedi ve maç 3-2 Beşiktaş galibiyeti ile bitti.

Bulut Kalyoncu / Portikal.net Özel Haberi

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.