Euroleague // Barcelona - CSKA Moskova Analiz !

Günün En Zor Maçı !
Barcelona - CSKA

Euroleague' e kötü bir başlangıç yapan Barcelona bu hafta evinde Euroleague'in en iyi hucum takımı ve lideri olan CSKA'yı ağırlıyor.

 

Barcelona Açısından !

Barcelona geçen hafta kötü gidişatın ardından yılın en iyi savunmasını yaparak 83 sayı ortalaması ile oynayan Khimki'yi 65 sayıda tutabilmeyi başardı. Ardından ligde iki maç oynadı ve bu maçlardaa 100 barajını rahatlıkla aştı ve kazandı.Barcelona'nın bu güzel çıkışı karşısında en büyük sınavı CSKA karşısında verecek gibi gözüküyor. Geçen yıl evinde CSKA'dan 24 sayı fark yiyen Barcelona bu yıl rövanşı almaya çalışacak. Biletlerin %89 oranında satılmış olması çıkışa geçen Barcelona taraftarının da yalnız bırakmayacağını gösteriyor.

 

 

CSKA Açısından !

CSKA 4 saatlik uçak yolculuğu sonrası Barcelona kentine geldi.Euroleague'i ilk yarıyı lider kapatmayı garantileyen CSKA savunmasında biraz da olsa alarm verdiğini son Euroleague maçında gördük.Baskonia'dan ilk yarı 48 sayı yemelerine rağmen atarak bu maçı kazandılar.Her ne kadar Barcelona formda olsa bile CSKA bu maçın açık ara favorisi gözükmekte.

 

Sonuç

Açıkcası atarak kazanmaya çalışırsa Barcelona , bir hezimet yaşabilir. Çünkü burada CSKA 'yı geçmek oldukça zor gözüküyor. Eğer Khimki maçındaki savunmasını bu maçta da yerleştirir ise maçı kazanma yolunda umutları olduğunu söyleyebilirim. Barcelonanın maçı son çeyreğe kadar -4 -3 civarında skorla taşıyacağı son periyotta CSKA maçı korpamaz ise maç uzayabilir hatta barcelona galibiyeti ile sonuçlanabilir.

 

 

Yorumlar   

 
0 #2 rizeli 05-01-2018 22:30
admin kardesim ara[censored]an sfer yaması gelcek mi ?

admin:evet gelecek
Alıntı
 
 
0 #1 said 05-01-2018 00:38
kin yendi

admin : barcelona
Alıntı
 

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.