Galatasaray Yeni Kalecisi Belli Oldu !

Galatasaray'a Sırp Kaleci

Geçen sezon başlarında perfonması takımla beraber düşen Fernando Musler ligin ikinci yarısında olağan üstü bir perfonmans sergileyerek takımını şampiyonluğa götüren isimlerin başında gelmektedir.Arkasında Sinan Bolat'ın olması Galatasaray taraftarını sürekli her 11 de başladığında şüpheye sokmuştu.

Kupa maçlarında ve bazı lig maçlarında Sinan Galatasaray'lı taraftarların tırnaklarını bırakın parmaklarını yemelerine sebep olmuştu ve sonuç olarak da Sinan takımdan gönderildi.

Peki Kim Geliyor ?

Galatasaray Muslera'nın arkasında olacak ve gelecek yıllarda Muslera'nın satılması durumunda as kaleci haline getirmek istediği ismi Kızılyıldız'da buldu.Kızılyıldızın genç kalecisi Rajkovic 2 Milyon Euro Piyasa değeri bulunmakta. 19 yaşındaki 1.90 lık kaleci Tafarrel hocanın teknikleriyle yeni bir Muslera yaratma konusunda bu sezon üstün bir çaba sarfetmesi gerekecek.

Galatasaray Yönetici Nevzat Dindar: Galatasaray yedek kaleci için Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki Pregrad Rajkovic'in transferini bitirme aşamasına geldi.Açıklamasından sonra artık bu transferin bitmiş olduğunu söyleyebiliriz

(kaynak:portikal.net)

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.