Pes 2015 Yayın Tarihi Açıklandı !

KONAMI yetkilileri gamescom fuarında yaptıkları açıklamalarda PES 2015'in hem demosunun hem de full versiyonun çıkış tarihini açıkladı.

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC! PES 2015

DEMO ÇIKIŞ TARİHİ: 17 EYLÜL

PES 2015 ÇIKIŞ TARİHİ: 13 KASIM

PES 2015 Maç Öncesi

Gamescom fuarı yaklaşırken, PES marka müdürü Adam Bhatti bazı kısa videoları Vine'den paylaşıyor. Son video, maça başlamadan önceki ekran.

Videoda Neymar-Ronaldo, Sneijder ve Silva birbirlerine sert bakıyor. Tüm PES severler, büyük bir merakla yeni videolar bekliyor ancak henüz ortada merakımızı giderecek adam akıllı bir video yok. Tahminlerimiz, Gamescom fuarında yeni videoların olacağını yönünde.

O güne kadar en azından PES marka müdürü Adam Bhatti'nin vine'de paylaştığı kısa videolardan fikir edinmeye çalışıyoruz. İzleyeceğiniz video, maça başlamadan hemen önceki ekranı gösteriyor. Oyuncuların birbirlerine sert ve kararlı bakması dikkat çekici.

http://www.youtube.com/watch?v=TRpzNTvrlUg&feature=youtu.be    Maç Öncesi Videosu !

PES 15 Teaser! PES Marka Müdürü Adam Bhatti bugün PES 2015 içerisinden görüntüler bulunan bir kaç vine yayınlandı. PES 2015 içerisinden kısa kesitler ve detaylar yazımızın devamında... 13 Ağustos'ta yapılacak olan Gamescom fuarından önce yayınlanan videolardan oyun hakkında bilgi edinebiliriz. Videolarda çimler, oyuncuların formaları ve yeni animasyonlar dikkat çekiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=BEkdAZpxgAY

Oğuzhan Bozkurt

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.