2014 - 2015 Sezonu Galatasaray incelemesi!

 

Takım oturmuş değil. Kısmen 6 - 7 transfere daha ihtiyaç var. Bu transferlerin en az 3 ü yabancı 4 ise gurbetçi veyahut yerel türk oyunculardan olmalı. Öncelikle her iki defans kanadınada ishak tarzı birer bek lazım. Bundan ayrı olarak ki tarafımca en önemlisi kaliteli çok sağlam aynı zamanda hızlı bir forvet lazım.
Bu kim olabilirdi denilirse Podolski ismi geçiyor evet gelsinmi tabikide gelsin. Gerek uzaktan attığı şutlar gerek kalitesi türkiye liginin çok üstünde. Sezonu tutturursa 15 golden aşağı bırakmaz. Ama benim aklımda daha çok sow veya emenike tarzı oyuncular var. Fener 'in hakikaten elinde bulunmaz nimetler var ancak oyuncuları herzaman oynatan kulübün ağırlığıdır ( başkan 'ın akla alınmaz davranışları değil ).

 Neden bu isimler? Çünkü bu iki oyuncuda tarz olarak birbirine yakın vucüt direnci sağlam - birebirde etkili - hızlı ve bitirici ( kısmen Sow daha bitirici ). Burak kaliteli yanlız bitiricilik yeteneği çok az. Umut ta tam tersi fırsatçı golcü yanlız aşırı ağır ve 60 ıncı dakkadan sonra dökülen tarz bir forvet. Yanlız bunları söylerken sezona fırtına gibi giren; amrabat - bruma - veysel - burak - olcan ve diğer genç oyuncuları unutmamak gerek.
Olcan ki bana göre Galatasaray 'ın Ünal Aysal dönemindeki en önemli transferidir, sneijderden sonra. Bu arada Galatasarayda kalması kesinleşen ve Dünya Kupasından süper dönen Sneijderide unutmamak gerek. Kısa ve öz konuşmak gerekirse bu takım ya ilk ünal aysal dönemindeki gibi tatlı bir şampiyonluk alacak yada 2 veya 3 üncülüğe oynayacak.

Mehmet Emin Taş

Yorumlar   

 
0 #2 Misafir 11-08-2014 10:27
Olcan adın 29 yaşında neresi genç kardeşim burakta şansa bala gol atıyor bu sene şampiyon fenerbahçe 8)
Alıntı
 
 
+4 #1 Nefer02 10-08-2014 22:21
iyi dedin valla[censored] ansfer şart s
Alıntı
 

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.