Ofm'de En İyi Taktik Nasıl Dizilir

Antreman :

Online Futbol Menajer (OFM) de oyuncularınızı çabuk ve iyi geliştirmek için verilen antreman düzenine aşağıda verilenleri uygulayarak daha iyi bir takım kuracaksınız. Kaleciler ile başlayalım.Kalecilerin geliştirme yaşı 28 i geçmemesi önerilir. 28 yaşından sonra gelişme göstermesi çok nadirdir. Genç kalecilere şans verin çabuk  +1 ,+2 bazen +3 bile geliştiğini gözlemleyeceksiniz. Defans,Orta Saha ve Forvete ise 30 yaşına kadar oyuncuları ekleyebilirisiniz.

Görevler :

Takım kaptanı genç oyunculara sakın vermeyin. Yaşlı  ve tecrübeli oyuncuları seçin. Öncellikle sürekli 11 de oynayan bir futbolcu olmalıdır. Penaltılara gelince en çok gol atan oyuncunuzu seçin. Bazen penaltılar kaçabiliyor  yanlış oyuncu seçiminden maçlarda kaybedilebiliyor. Köşe vuruşlarını kesinlikle orta saha oyuncularından seçin forvet seçerseniz gol atma olasılığınız azalır savunmadan seçerseniz bu seferde kontrataklarda savunmanız boş kalır gol yersiniz.

Taktikler :

Oyun stilinizi hakeminin kart  gösterme olasılığına göre değiştirin sabit kalmasın. Sert futbol size maç kazandırabilir ama çok kart görmenize engel olmaz eğer geniş bir kadronuz varsa sert futbol önerilir. Eğer ileri uç oyuncu hattınız çok iyiyse kaleyi görünce vur oynayabilirsiniz.4-3-3 bu taktiğe en uygun seçenektir. Paslaşarak seçeneğine ise 4-2-2 tam oturmaktadır. Pres ayarınız %80’lerde durması idealdir. Presi ne kadar artırırsanız oyuncularınız okadır çabuk yorulur ve sakatlanır. Çizgi taktiklerini dizilişinize göre değiştirin eğer hücumcu bir futbol oynamak istiyorsanız bekler ileri geri,orta sahada forvete yardımcı olsun.

Portikal.net Özel İçeriğidir.

OFM ile ilgili tüm taktkler http://erenodabas.com/ adresinde bulabilirsiniz.

Yorumlar   

 
-1 #4 mazlum 19-06-2016 10:21
AMA HERKESİN KULANDIĞI BİR TAKTİK
Alıntı
 
 
-2 #3 Vicki 17-04-2016 04:00
en güzel taktik 4-3-3 taktiğidir.
Alıntı
 
 
+1 #2 emre 02-08-2013 11:14
acaba defans taktiği mi işe yarar forvet mi

admın:4 2 3 1
Alıntı
 
 
+69 #1 Mert 12-11-2012 15:11
Gerçekten işe yarayan bi taktik.Emeği geçenlere teşekkürler :-)
Alıntı
 

Yorum ekle

Copyright © 2012 Portikal.Net - Tüm hakları saklıdır.